25 / 04 / 2024

Akiş GYO iştirak satışı

Akiş GYO iştirak satışı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Sustainable Fitch'in ÇSY raporunda Akiş GYO'nun; çevresel, sosyal ve yönetsel (ÇSY) uygulamaları mercek altına alındı. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve sıfır karbon uygulamalarının en güçlü 2’nci seviyede olduğu aktarıldı.

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve özet bireysel finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlarını yayımladı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Akiş GYO 2021'de 49.6 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi!

Akiş GYO'nun 2021 yılındaki satım işlemlerinin toplamı 49 milyon 595 bin 423,79 TL + KDV, kiralama işlemleri ise aylık 2 milyon 31 bin 618,98 TL + KDV ve 50 bin 850 dolar + KDV olarak gerçekleşti. 

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Akiş GYO iştirak satışı Haberi

Akiş GYO iştirak satışı

Akiş GYO'nun Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşmesi neticesinde mali tablolarına dahil olan, sermayesinin yüzde 10'una sahip olduğumu iştiraki tasfiye halinde Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'deki paylarının tamamının, diğer mevcut hissedarlar ile birlikte hareket etmek suretiyle şirketin tüm borç ve diğer tüm yükümlülüklerinin devrini sağlayacak şekilde 1 TL tutar üzerinden Akiş GYO ile ilişkili taraf olmayan alıcıya satışının gerçekleştirilmesine,

Tasfiye Halinde Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut hissedarlarının anılan şirketten olan ortak alacaklarının tahsil imkanının olmaması nedeniyle hisse satış işlemi ile eşzamanlı olarak diğer mevcut hissedarlarla birlikte hareket etmek sureti ile iştirakimizden olan 2 milyon 153 bin 879,08 TL tutarındaki alacağımızın da alıcı'ya devrine karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzca,

-   Şirketimizin Saf Gayrimenkul Yatırım...