18 / 04 / 2024

Akiş GYO koronavirüs önlem

Akiş GYO koronavirüs önlem

Korona virüse karşı çalışanlarını, Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem alan Akiş GYO, AVM'lerde kira indirimi yapacak.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Sustainable Fitch'in ÇSY raporunda Akiş GYO'nun; çevresel, sosyal ve yönetsel (ÇSY) uygulamaları mercek altına alındı. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve sıfır karbon uygulamalarının en güçlü 2’nci seviyede olduğu aktarıldı.

Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı!

Akiş GYO'nun 2023 birinci yarıyıl finansal sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı. İşte detaylar...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Akiş GYO'nun sermaye tavanının 2 milyar TL'ye yükseltilmesine Ticaret Bakanlığı'ndan onay!

Akiş GYO'nun kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadili talebine ilişkin başvurusu Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulundu.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO tam kapanma süresi boyunca kira almayacak!

Akiş GYO, ekonomik olumsuzlukları asgariye indirmek ve bu süreci az hasarla atlatabilmek adına tam kapama süresince kapalı kalan kiracılarından kira almayacak.

Akiş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Akiş GYO'nun 14 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Akiş GYO 2020 yılı genel kurul sonuçları!

Akiş GYO'nun 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Akiş GYO 2020 yılı genel kurul sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Akiş GYO koronavirüs önlem Haberi

Akiş GYO koronavirüs önlem

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) korona virüse karşı AVM'lerinde aldığı önlemle ilgili açıklama yayınladı.

Akiş GYO, korona virüse karşı çalışanlarını, Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. Buna göre şirket, hiçbir hal ve şartta kira sözleşmesi ile belirlenmiş kira bedelinin uyarlanması, yeniden tespiti, kira sözleşmesi esaslarının tadili anlamına gelmemek kaydı ile;  kiracılarına 2020 Yılı Mart ayında,  kiracılarla detayları paylaşılan çeşitli şartlara bağlı  kira indirimi yapacak.

Akiş GYO KAP açıklaması:
Dünya genelinde hızla yayılmakta olan Covid 19 (Korona virüs)'e karşı ülkemizde hem kamu hem de özel sektörde çeşitli önlemler alınmaya devam etmektedir. Akiş Gayrimenkul  Yatırım Ortaklığı A.Ş de bu süreçte çalışanlarını, Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem almıştır. Yaşanan süreçten geçici olarak...