29 / 03 / 2024

Akkaya Group İnşaat nerede

Akkaya Group İnşaat nerede

Akkaya Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cüneyt Akkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos 'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Caslan Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caslan Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jafarov ve Arzuman Niyazov ortaklığında kuruldu.

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

Five Stars Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Five Stars Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile  Fady Aldroby ve Joumana Almoustafa Alhosnı ortaklığında kuruldu.

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Dere Group İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dere Group İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Dere ve Hasan Dere ortaklığında kuruldu. 

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashıd Omar tarafından kuruldu. 

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Akkaya Group İnşaat nerede Haberi

Akkaya Group İnşaat nerede

Akkaya Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Cüneyt Akkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.


Akkaya Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, işhanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...