25 / 04 / 2024

Akkent Twins Trade evleri

Akkent Twins Trade evleri

Ünal Akpınar İnşaat, Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Twins Trade projesi 1+1 dairelerin ve dükkan satışlarının başladığını müjdeledi. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor.

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Avcılar’da   350 bin TL sermaye bedeli İle  Haıtham S.H.Handı tarafından kuruldu.

Smart Trade Coin dolandırıcılığı: 200 bin kişiden 100 milyon dolar aldılar!

Smart Trade Coin Türkiye'de faaliyette bulunuyordu. Kenan Şeranoğlu’nun başında yer aldığı kurumun, 'saadet zinciri' vaadiyle üyelerinden 100 milyon dolarlık para topladığı ileri sürülmüştü.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab A.A, Mostafa M.S.B.M. ve Saad M.S.B.M. ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

Sıma Trade İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıma Trade İnşaat Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile  Esenyurt'ta Mojtaba Soroudı tarafından kuruldu.

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Furkan Yüce ve Sırous Mahjoob ortaklığında kuruldu.

Batıkent Akkent Twins Trade satışa çıktı!

Ünal Akpınar İnşaat, Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Twins Trade projesi 1+1 dairelerin ve dükkan satışlarının başladığını müjdeledi. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor.

Akkent Paradise Gardens güncel fiyatlar!

Akkent Paradise Gardens güncel fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. Nisan 2017'de teslim edilecek olan Akkent Paradise Gardens Residence projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Akkent Paradise Gardens projesinin sosyal tesisleri açıldı!

DUAYEN tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı.

Twin Towers Samsun!

Twin Towers Samsun yüzde 86'sı yeşil alan olmak üzere 11 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Twin Towers Samsun'da daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankaralı dizi oyuncuları Akkent Paradise Gardens'ın örnek dairelerini gezdi!

Akkent'teki daireleri gezdi BATIKENT'İN en prestijli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens Residence hafta sonu Ankaralı ünlü dizi oyuncularını ağırladı. Örnek daireleri gezen oyuncular, daireleri ve projeyi çok beğendiklerini söyledi...

Akkent Paradise Gardens Nisan 2017'de teslim edilecek!

Akkent Paıadise Gardens'ta devam eden Cennet Bahçeleri ile Ankara'nın daha yeşil bir kent olacağını belirten Ünal Akpınar A.Ş. yetkilileri, projenin 50 bin metrekare yeşil alanı bulunduğunu söyledi.

Akkent Twins Trade evleri Haberi

Akkent Twins Trade evleri

Ankaralılardan ve çevre illerden gelen yatırımcılardan yoğun ilgi gören Akkent konutlarının 1+1 seçenekli daireleri ve çarşı dükkanlarının bulunduğu Akkent Twins Trade projesinin satışı başladı. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor. Bölgesinde yapılabilecek son ticari kompleks olma özelliğini taşıyan Akkent Twins Trade dükkanları, değişik büyüklüklerde dışa dönük (cadde cepheli) olarak tasarlanmış. Proje; cafe, market, restoran, eczane, beyaz eşya mağazası, eğlence alanları, banka, spor salonu, bay bayan kuaför vb. alışveriş ve aktivite alanlarının yer alacağı bölgesinin  ilk ve tek ticaret merkezi olarak hayata geçiyor. Metro durağına 2 km mesafede kalan proje ana ulaşım aksı üzerinde bulunmak. Açık ve kapalı otoparkı bulunan projenin,  12.500 m2’si ticari alan ve 20.000 m2’si home ofis alanı olarak ayrılmış.


Ünal Akpınar...