29 / 03 / 2024

Akkışla yatırımları

Akkışla yatırımları

Akkışla'nın beklentilerini yerinde tespit eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik , gelen taleplerin tamamını değerlendirerek; kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayıp hayata geçireceklerini söyledi.

Akkışla'da Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla'da yaptırılacak olan 'Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Akkışlalıların törene ilgisi büyüktü.

Mehmet Özhaseki: Akkışla'ya 45 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergün ve belediye yöneticileri katıldı. Toplantıya Akkışla'ya bağlı mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar da iştirak etti

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ermut, "Geçen yıl dünyada doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalışla 1,3 trilyon dolar seviyesine gerilemişken, Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 artarak yaklaşık 13 milyar dolara çıktı." dedi.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Akkışla yatırımları Haberi

Akkışla yatırımları


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ilçe ziyaretlerini Akkışla ile sürdürdü. Akkışla'nın beklentilerini yerinde tespit eden Başkan Çelik, gelen taleplerin tamamını değerlendirerek; kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayıp hayata geçireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla programına AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. İlçe Başkan Hayrullah Dündar, Başkan Çelik'e çiçek vererek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Dündar ayrıca ilçenin Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini Başkan Çelik'e yazılı olarak iletti.

Başkan Çelik daha sonra Akkışla Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Ergül, "Büyükşehir Belediyesi'ne ne zaman bir talep için gitsek tatlı dil ve güler yüz görüyoruz" dedi. Belediye Başkanı Ergül, Büyükşehir Belediyesi'nden kapalı pazaryeri, mesire alanı, ilçe meydanının düzenlenmesi,...