25 / 04 / 2024

Akros İstanbul proje özellikleri

Akros İstanbul proje özellikleri

Akproje-Ertok Yapı-Kaysel ortaklığıyla Beylikdüzü, Büyükçekmece-Esenyurt kavşağında yükselen ‘Akros İstanbul’ görücüye çıktı. 150 milyon liralık yatırım değerine sahip, biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3 blok şeklinde yükselen Akros İstanbul, toplam 496 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

Akros İstanbul proje fiyatları!

Akros İstanbul proje fiyatları 558 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak Beylikdüzü'de Ertok Yapı, Ak Proje ve Kaysel İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat!

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat listesi stüdyo dairelerde 558 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları!

Konut teslimlerinin 219 yılı içerisinde gerçekleşeceği Beykent Avenue İstanbul projesi 436 daireden meydana geliyor. Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları!

Moment İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Be Life Çekmeköy fiyat!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy'de daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor..

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Akros İstanbul proje özellikleri Haberi

Akros İstanbul proje özellikleri

Akproje -Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat’dan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilen Akros İstanbul, Beylikdüzü-Esenyurt ve Büyükçekmece’nin kesişme noktasında 125 metreyle bölgenin en yüksek binası olarak inşa ediliyor. 


150 milyon liralık yatırım değerine sahip, biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3 blok şeklinde yükselen Akros İstanbul projesi, toplam 496 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. 



Lüks bir yaşam projesi olarak düşünülen Akros İstanbul’da daire büyüklükleri, 79 m2 ila 312 m2 arasında değişiyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 5+1 ‘den oluşan daire seçenekleri modüler yapıya sahip olduğu için 3+1 ve 4+1 büyüklüğünde daireler elde etmek de mümkün. Bölgenin simgesi olmaya aday olan bu yapı, bölgenin en yüksek binası olma özelliğiyle, adres verirken de büyük kolaylık sağlayacak. 

Projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Akproje Yönetim Kurulu...