16 / 04 / 2024

aks grup focus istanbul teslim tarihi

aks grup focus istanbul teslim tarihi

Focus İstanbul Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 250 bin liradan başlıyor. 24 ayda tamamlanacak olan Focus İstanbul projesinde 272 daire ve 10 ticari ünite yer alıyor....

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün emre Aksoy imzasıyla kuruldu.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.

AKS Focus İstanbul

AKS Focus İstanbul projesi 272 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. Beylikdüzü Beykent'te yükselen AKS Focus İstanbul projesi 130 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

AKS Focus İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

AKS Focus İstanbul projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. 130 milyon lira yatırımla yükselen Focus İstanbul projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü teslim tarihi!

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü projesinde satış fiyatları 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü'nde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor...

aks grup focus istanbul teslim tarihi Haberi

aks grup focus istanbul teslim tarihi


24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Focus İstanbul Rezidans projesi Beylikdüzü'nde AKS Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. Focus İstanbul Rezidans projesi 272 daire ve 10 ticari üniteden meydana geliyor.


Beylikdüzü Focus İstanbul Rezidans projesi sekiz katlı beş blok olarak tasarlandı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



Focus İstanbul Rezidans Beylikdüzü fiyat!


Focus İstanbul Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiyor. Focus İstanbul Rezidans projesinde daireler 70 ila 150 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Focus İstanbul Rezidans projesi Beylikdüzü Beykent bölgesinde Fabrikalar Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Focus İstanbul Rezidans projesi 14 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


Beylikdüzü Focus İstanbul Rezidans'ta fitness center, tenis kortu, basketbol oyun...