25 / 04 / 2024

Aksaray Organize Sanayi köprülü kavşak

Aksaray Organize Sanayi köprülü kavşak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Hatay’ın Erzin ilçesinde bin 750 dönümü kapsayan Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'nden yol yapım ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, yol inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Organize sanayi bölgeleri desteklerle büyüdü!

Organize sanayi bölgelerinin sayılarının artması ve istihdama katkı sağlamalarını desteklemek için son yıllarda önemli düzenlemeler yapıldı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Türkiye tarafından DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı...

Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı..

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Aksaray Organize Sanayi köprülü kavşak Haberi

Aksaray Organize Sanayi köprülü kavşak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Aksaray Yolu’nu Ankara, İstanbul ve Antalya Yolu gibi prestijli bir yol haline getirmek için çalıştıklarını söyledi. Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde zaman zaman yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek, sanayiden ana yola geçişi kesintisiz hale getirmek için köprülü kavşak yapımını başlattıklarını vurgulayan Başkan Akyürek, köprülü kavşak tamamlandığında hem Organize Sanayiye girişinin, hem de Aksaray Yolu’ndan Konya’ya girişin düzenlenmiş olacağını ifade etti. Konya’da yaptıkları köprülü kavşaklar zincirine yeni bir halka daha eklemiş olacaklarını kaydeden Başkan Akyürek, 15 milyon liraya mal olacak köprülü kavşağın açılışına tüm Konyalıları davet etti. Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılacak.



Konya...