25 / 04 / 2024

Aksoy Holding turizm yatırımları

Aksoy Holding turizm yatırımları

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Çağdaş Holding turizmde yurt dışına açılıyor!

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Affan Holding konkordato istedi!

Turizm, inşaat ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Aksoy tarafından kuruldu.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Aksoy Holding turizm yatırımları Haberi

Aksoy Holding turizm yatırımları

AKSOY ailesi gayrimenkul, teknoloji, e-ticaret ve turizmde iddialılar. Ailenin turizm tarafına Belgin Aksoy bakıyor. Kendisi Wellness-SPA konusunda dünya çapında bir otorite. O kadarki 'Bayan SPA' olarak anılıyor. Türkçe'de "esenlik" (well-being) anlamına gelen "wellness" turizmde yeni bir trend. "Su ile gelen iyilik-sağlık" anlamına gelen spa da onun ayrılmaz bir parçası. Son yıllarda birçok otelin isminin yanında "Wellness-SPA" yazısını da görür olduk. Ülkemizde turizm sektörüne ilk olarak bu kavramları sokan otel ise Aksoy Group'un Sapanca'daki Richmond NUA Wellness-SPA oteli. 


Aksoy Group'un İstanbul, Pamukkale ve Efes'te de otelleri var. Toplam dört otelin sahibi olan grup için Sapanca'daki otelin yeri ayrı. Çünkü bu otelle ülkemizin ilk spa destinasyon otelini açmışlardı. Aksoy, dünyada wellness sektörünün büyüklüğünün 3.4 trilyon dolara ulaştığı bilgisini veriyor. Aksoy, turizm sektöründeki...