20 / 04 / 2024

Aktaş İnşaat otel projeleri

Aktaş İnşaat otel projeleri

Aktaş inşaat, turizm alanındaki ağırlığını artıracak. Şirket, dünyanın önemli otel zincirlerinden Choice Grubu'na ait Clarion markasını franchise'ini alarak İstanbul'a getirmişti. Aktaş İnşaat ikinci otelini Osmanbey'de açacak...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Sargon Otel İşletmeleri İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sargon Otel İşletmeleri İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Şurzan Yılmaz tarafından kuruldu.

Akkonak Turizm Otel İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Akkonak Turizm Otel İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beytaş Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytaş Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kılıç tarafından kuruldu. 

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

Aktaş İnşaat otel projeleri Haberi

Aktaş İnşaat otel projeleri

Aktaş inşaat, turizm alanındaki ağırlığını artıracak. Şirket, dünyanın önemli otel zincirlerinden Choice Grubu'na ait Clarion markasını franchise'ini alarak İstanbul'a getirmişti. Aktaş Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Aras, 130 yataklı yeni otellerini Osmanbey'de açacaklarını dile getirdi. Aras, yakın zamanda Kandilli'de 80 konutluk bir projeyi daha hayata geçireceklerini de söyledi. 


İstanbul'un Etiler, Acıbadem, Çerkezköy gibi gözde semtlerinde hayata geçirdiği konut projeleriyle adından söz ettiren Aktaş İnşaat, turizm alanının da önemli yatırımcılarından biri oldu. İstanbul Şişli'de 450 yatak kapasiteli otelini Clarion çatısı altında faaliyete geçiren Aktaş İnşaat, ikinci otelinin de startını verdi. Aktaş'ın ikinci oteli İstanbul Osmanbey'de açılacak. 130 yataklı otel kurmak için proje geliştiren Aktaş inşaat, bu inşaata başlamak için Şişli Belediyesi'nden izin bekliyor. 


Aktaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras, "Osmanbey'deki 130 yataklı...