18 / 04 / 2024

aktepe kentsel dönüşüm son durum 2019

aktepe kentsel dönüşüm son durum 2019

İzmir Gaziemir Aktepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu, proje 169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Gaziemir Aktepe dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İzmir Gaziemir Aktepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu, proje 169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2348 Ada-1 Parsel ve 2349 Ada-1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi işi ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Aktepe ve Emrez kentsel dönüşüm mimari proje yarışması sonuçları!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 122 hektarla üzerinde çalıştığı en büyük kentsel dönüşüm alanı olan Gaziemir’deki Aktepe ve Emrez bölgeleri için düzenlediği 500 bin TL ödüllü “Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması”nı sonuçlandırdı.

Gaziemir kentsel dönüşüm yarışmasının sonuçları açıklandı!

Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte sonuçlar...

Gaziemir kentsel dönüşüm mimari proje yarışması sonuçlandı!

Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Mimari Proje Yarışması Sonuçlandı. Raportörlüğe teslim edilen 31 proje arasından ödül almaya hak kazanan ekipler belli oldu.

Gaziemir Aktepe ve Emrez kentsel dönüşüm mimari proje yarışması sonuçları!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması'nın sonuçlarını açıkladı. Yarışma sonuçları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Gaziemir kentsel dönüşüm proje yarışması sonuçlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Proje Yarışması sonuçları açıklandı.

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşıyla yapılacak!

Kentsel dönüşümü uzlaşıyla yapmak istediklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bölgede bizim yetki alanımızda Aktepe ve Emrez var. Kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız." dedi.

İzmir Belediyesi kentsel dönüşümü yarışma ile yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Kentsel Dönüşüm ve Gelişini Alanı" olarak ilan edilen Gaziemir, Aktepe ve Emrez Mahallelerindeki kentsel dönüşüm için yarışma düzenleyecek.

aktepe kentsel dönüşüm son durum 2019 Haberi

aktepe kentsel dönüşüm son durum 2019

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir Aktepe Mahallesi Mevkii 48 ada 2 parsel (yeni 2348 ada 1 parsel ve 2349 ada 1 parsel) ile 48 ada 7 parsel  üzerinde geçireceği dönüşüm projesinin detayları belli oldu.

169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle inşa edilecek olan dönüşüm projesi 14 bin 79 metrekarelik alanı kapsıyor.

552 adet konut 85 adet ticari birimin yer alacağı projede yapılar tek etap halinde inşa edilecek.

Aktepe Mahallesi Toplu Konut Yapımı Projesinde inşa edilecek olan konutlar ile yeşil alanlar ve pazar yeri yer alacak.

Gaziemir Aktepe Dönüşüm Projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunacak.

Konut alanlarının 44 metrekare ile 118 metrekare arasında değiştiği Gaziemir Aktepe Dönüşüm Projesi'nde 84 adet...