26 / 04 / 2024

aktürk genel müdürü

aktürk genel müdürü

Aktürk Genel Müdürü İsmet Ergül, DÜNYA'ya yeni projeleri ve sektöre ilişkin değerlendirmelerini aktardı

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO Genel Müdür Vekili oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Vekili oldu.

Aytekin Güç, BW Citadel Hotel Genel Müdürü oldu!

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Güç, meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde başladı...

aktürk genel müdürü Haberi

aktürk genel müdürü

Bu yıl 30. yaşını kutlayan Aktürk Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş., çok katlı otoparktan çöp ayıklama tesislerine, prefabrik sanayi sitelerinden askeri hizmet binalarına, hastane inşaatlarından NATO projelerine kadar çok farklı alanlarda faaliyetlerde bulundu. Bugüne kadar 2.5 milyar dolarlık projeye imza attılar. Grup şu aşamada bütün gücünü yurtiçi işlere yönlendirme kararı aldı.


Aktürk Genel Müdürü İsmet Ergül, Türkiye'de bir kriz olduğu zaman önce sırasıyla konut, otomotiv, beyaz eşya, giyim, en sonunda da gıdanın olumsuz etkilendiğini söylerken "İyileşme başladığında ise önce konut canlanır" dedi. Ergül, konutta risk analizleri yaparak, piyasanın ihtiyacını doğru belirleyerek iş yapanların konutlarını satamama sorunu olmadığını...