20 / 04 / 2024

Aktürk Su Sistemleri Sanayi adres

Aktürk Su Sistemleri Sanayi adres

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Benzin fiyatları niye yükseliyor? İndirim alınıyor ama pompaya yansıtılmıyor

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

Benzinle motorin arasındaki makas daha da açılacak çünkü...

Doların baskısı ve Avrupa'daki resesyon nedeniyle gerileyen petrol fiyatları pompaya yansıyacak mı? İşte merak edilen bu sorula Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk yanıt verdi. Aktürk'e göre benzinde fiyatlar gerileyecek ancak motorin ve türevleri negatif ayrışacak.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Aktürk Su Sistemleri Sanayi adres Haberi

Aktürk Su Sistemleri Sanayi adres

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 


Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1. Her türlü resmi ve özel yapı, inşaat ve diğer tesislerle ilgili ana su sistemleri, su şebekeleri ve su hatları ile su arıtma tesisleri, kanalizasyon bertaraf tesisleri ve pompa istasyonları inşaatı, tamir ve bakımı, her türlü malzemenin imalat, ihracat, ithalat, alımını satışını yapar 2. Her türlü resmi ve özel yapı ve inşaatla ilgili her türlü sabit ve taşınabilir malzeme, yol ve limanlar ve konusuyla ilgili danışmanlık ve müşavirlik hizmeti, taahhüt işleri müteahhitlik ile her türlü malzemenin imalat, ihracat, ithalat, alımını satışını yapar 3. Her türlü gıda ve temizlik maddeleri...