18 / 04 / 2024

Akyazı Stadı çalışmaları

Akyazı Stadı çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmaları başladı!

Trabzon'un yeni mabedi Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmalarına başladı. 41 bin kişi kapasiteli stadın projesinden sorumlu yönetici Erol İbrahimağaoğlu, kaba inşaatın yüzde 98'inin tamamlandığını belirtti.

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Hatayspor Stadı'nda çalışmalar hızlandı!

Hatayspor İkinci Başkanı Sunar, "Stadyumda çalışmalar hızlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumumuzun 2018-2019 sezonunun ikinci yarısından sonra devreye alınacağını tahmin ediyorum" dedi..

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 9 Eylül’de temelini attığı sembolik törenin ardından Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Akyazı Stadı çalışmaları Haberi

Akyazı Stadı çalışmaları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.


Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, sosyal paylaşım sitesi "Twitter" üzerinden takipçilerine çim serme işleminin başladığını duyurdu.


Saral, çalışmalarla ilgili fotoğraf paylaşımında da bulunarak, "Bu tarihe bir nottur. Akyazı çimleniyor. Tarih Akyazı'da yeniden yazılıyor. Trabzonsporumuz en iyisine layıktır." ifadelerini...