29 / 03 / 2024

akyazı stadı ne zaman bitecek

akyazı stadı ne zaman bitecek

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları yeniden başladı!

Trabzon'da müfettişlerin raporu doğrultusunda, iş güvenliği açısından bazı eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle yapımı geçici olarak durdurulan Akyazı Stadı'nda, çalışmalar yeniden başladı.

Akyazı Stadı aynı zamanda kompleks tesisidir!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki stadın, TOKİ tarafından yapılan en özellikli stadyum olduğunu belirtti.

Akyazı Stadı, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı Türkiye'nin en özellikli stadı olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı, Türkiye'nin en önemli statlarından olacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı Ağustos ayında teslim edilecek!

Akyazı Stadı inşaatıyla ilgili koordinasyon toplantısında konuşan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, stadın teslimi için ağustos ayını hedeflediklerini söyledi...

Akyazı Stadı'nın isim hakkı için 30 milyon Euro'luk teklif!

Trabzonspor'un yeni mabedi olacak Akyazı Stadı için flaş bir teklif yapıldı. Akyazı Stadı'nın isim hakkı için Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından birisinin yıllık 6 milyon euro'dan 5+5 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi.

Mehmet Ergün Turan: Akyazı Stadı, Türkiye'nin ender statlarından biri olacak!

TOKİ'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla gerçekleştiği ortak projeleri yerinde görmek üzere Trabzon'a gelen Turan, Akyazı sahilinde, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Akyazı Stadı Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ibrahim Kul ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte inşaatı devam eden Akyazı Stadyumu'nu gezerek incelemelerde bulundu...

Akyazı Stadyumu'nun yüzde 25'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Akyazı Stadyumu’nun inşaat seviyesi % 25 olarak açıklandı. Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Faruk Özak da inşaatın sekteye uğramayacağını ve zamanında tamamlanacağını söyledi.

Akyazı Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Akyazı Projesi’nden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama yüreklere su serpti. Ağaoğlu, “Stat zeminindeki kaymalar, zemin oturana kadar normal. Biz stadımızı dolgu alanı üzerine değil fore kazıklar üzerine oturtuyoruz" dedi

Akyazı stadının tribünleri gözükmeye başladı!

Trabzon'un özlemle beklediği, geçen yıl 28 Mayıs'ta temeli atılan stadın tribünleri yükselmeye başladı. TOKİ'nin 2015-16 sezonuna yetişmesini planladığı dev futbol arenasının isim hakkı için de sponsor arayışları sürüyor...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

akyazı stadı ne zaman bitecek Haberi

akyazı stadı ne zaman bitecek


Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Çoruh-Aksa yöneticileri ve yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Karayolları Şantiyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için Akyazı’da yapılmakta olan stadyumun Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağına dikkat çekerken, “Ülkemizin en önemli spor tesislerine sahip olan Trabzon’umuz, ülkemizin en modern stadyumuna ve bunun yanında birçok spor tesisine daha kavuşuyor. Akyazı’da sadece stadyum değil, büyük bir spor kompleksi inşa ediliyor. Sayın Valimizin başkanlığında, sürdürülmekte olan çalışmaları masaya...