19 / 04 / 2024

Akyazı Stadı recep tayyip erdoğan mı olacak

Akyazı Stadı recep tayyip erdoğan mı olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Stadı'nın da yer aldığı kompleksin isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olmasını teklif edip, "Bu kompleksin yapanı da yaptıranı da Sayın Erdoğan'dır" dedi

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alsancak Stadı’na isim önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alsancak Stadı ile ilgili isim önerisinde bulundu Göztepe’nin İzmir sporuna büyük ivme getirdiğini söyleyen Erdoğan, spor gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Akyazı Stadı recep tayyip erdoğan mı olacak Haberi

Akyazı Stadı recep tayyip erdoğan mı olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısı dün gerçekleşirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meclise sunduğu dilekçe ile Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesini talep etti. Gümrükçüoğlu, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Öneri oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alındı ve görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na havale edildi. Bu arada Trabzonspor da stadın isim hakkı için pek çok şirket ve grupla görüşmelerini sürdürüyor. 


ÖZLEM BİTECEK

Üç büyükleri 17 maçtır yenemeyen Trabzonspor, 875 günlük hasreti bitirmek için F.Bahçe maçını bekliyor. 3 Temmuz sürecinden bu yana oynanan 9 karşılaşmada da sarı-lacivertli rakibini yenemeyen Trabzonspor, şeytanın bacağını kırmak istiyor.


F.BAHÇE İZDİHAMI

Trabzon-F.Bahçe maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar 40 ila 500...