26 / 04 / 2024

Alaattin Dalar

Alaattin Dalar

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Diyar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed M S E A Altabtabae, Mohammad H Y A M SH Alkandari, Alaattin Dalar tarafından kuruldu.

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Endülüs Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endülüs Proje Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Pırlanta İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta Fatih, Hırkai Şerif Mahallesi, Mevkufatçı Sokak'ta kuruldu.

Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abdulrahman Abdullah, Alaattin Dalar, Aqefari Khalid Abdullah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Dolar hiçbir zaman sürekli artmaz diyen ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan flaş tahmin! Dolarda büyük deprem olacak!

Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ''dolar hiçbir zaman sürekli artmaz'' diyerek dolar ile ilgili tahminlerini açıkladı. Dolarda büyük deprem olacak...

Bosch KGN56VIF0N 505 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı Inox 21 bin 740 TL! En ucuza nereden alınır?

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma sağlayan motor gücüyle birlikte dört mevsim gıdaları soğutur ve dondurur. 

Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Vestel No Frost Buzdolabı sahip olduğu, Taze Hava Teknolojisi, Çok Yönlü Soğutma Sistemi ve  Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem sayesinde gıdaları muhafaza ediyor. 

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı'na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı, VitaminZone özelliği , Hızlı Dondurma Fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile buzdolabı içerisinde bulunan gıdaları kısa sürede dondurarak günlerce muhafaza eder. 

Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacmi ve gelişmiş teknolojisi ile dondurma ve soğutma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 

Bosch KGN55VWF0N Serie 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm Beyaz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş iç hacmiyle dondurma ve soğutma işlemiyle gıdaları muhafaza eder. Peki Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın özellikleri neler?

Vestel NFK72012 EX GI PRO WIFI 650 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Vestel No-Frost Buzdolabı, Gün Işığı Pro Teknolojisi, Taze Hava Teknolojisi ve Çok Yönlü Soğutma Sistemi ile gıdaları muhafaza ediyor. 

Beko  670561 EBC No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Beko  670561 EBC No Frost Buzdolabı, sahip olduğu teknoloji sayesinde soğutma ve hızlı dondurma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 

Ramazan öncesi gıda ve sebze ürünlerine yapılan zamlar pes dedirtti! Bakın hangi ürünlere zam yapıldı! 

Peynirden tutun bibere, kuru soğandan ete kadar temel tüketim gıdaları ve sebzeye Ramazan öncesi zam yapıldı. Zamlar devam ederken vatandaşın da alım gücü gittikçe azalmaya başladı. 

Marketler indirim yaparken o durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Sıvıyağ alacaksanız bu habere kesin bakın

Zam listelerinde başı çeken sıvıyağlar marketlerin indirim kataloglarından çıkmıyor. Temel gıdalar arasında yer alan sıvıyağlara METRO markette indirim yapanlar arasına girdi. Aktüel ürünler kataloğunu yayınlayan METRO marketin indirimli listesi haberimizde.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Alaattin Dalar Haberi

Alaattin Dalar

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel , gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, iş yerleri resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmaktır. İNŞAAT       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya...