27 / 04 / 2024

alaçatı bir fikrim var yarışması

alaçatı bir fikrim var yarışması

Çeşme'yi daha ileri götürecek olan fikir yarışması, bugün sonuçlanıyor. ÇEŞTOB'a gelen fikirler arasında Çeşme Meydanı'nın yenilenmesinden engelli tatil köyüne, Disneyland türü tematik parka kadar çok sayıda fikir yer alıyor...

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatı Havalimanı’nın inşaatı durdu mu?

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Mesut Özil'in Alaçatı'daki villası 10 milyon TL'ye mal olacak!

Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil, bu yaz Çeşme’de parlayacak. Alaçatı’da lüks bir villa inşa ettiren Özil, 10 milyon lirayı gözden çıkardı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi 20 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Çeşme Alaçatı civarında hem özel jetleri ağırlayabileceğimiz hem eğitim uçuşlarını ayarlayabileceğimiz ve charter seferlere hizmet verecek bir havalimanı yapacağız. İhale sürecini başlattık" dedi.

Alaçatı'ya Capri Adası modeli proje!

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

alaçatı bir fikrim var yarışması Haberi

alaçatı bir fikrim var yarışması


Çeşme'yi daha ileri götürecek olan fikir yarışması, bugün sonuçlanıyor. Saat 13.00'de Kaya Thermal Convention'da, ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel ve Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı başkanlığındaki danışma kurulu birbirinden ilginç yaklaşık 2 bin 500 fikir içinden ilk etapta 20 fikri belirleyecek. Bu fikirler arasında daha sonra belirlenecek 5 fikir, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve ilgili bakanların katılacağı bir kokteyl ile kamuoyuna açıklanacak. 


Sunum yapılacak 

ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin geleceği için 7 aydır sürdürdükleri çalışmanın sona geldiğini söyledi. Öncel, bugün yapacakları danışma kurulu toplantısında kendilerine ulaşan 2 bin 500 fikir arasından seçilen 100 fikrin değerlendirileceğini söyledi. Öncel, "Ayrıca ÇEŞTOB tarafından Yıldızburnu'ndaki sıcak suyun turizme kazandırılması, Eşekadası'nın turizme açılması, Eritrai Şarap Köyü ve Ildır projelerinin...