26 / 04 / 2024

Alamına İnşaat adres

Alamına İnşaat adres

Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amına Al Mazloom, Hussain Mohammed A Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

İnşaat sektöründe zam dalgası devam ediyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe zam dalgası haftanın son işlem gününde devam ediyor. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatına zam gelirken bugün bir zam daha geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentı fiyatları kaç TL? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bugün indirim rüzgarları esiyor. Bugün demirin ton fiyatına indirim geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 22 Ağustos 2022...

Alamına İnşaat adres Haberi

Alamına İnşaat adres

Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amına Al Mazloom, Hussain Mohammed A Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve müteaahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak.


Alamına İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Rayana Residence, A1 Blok Kat:12 Daire:105 2....