20 / 04 / 2024

Alanya 15 metrelik imar yolu

Alanya 15 metrelik imar yolu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya'da Walter Godina'ya ait ev 727 bin TL'ye kamulaştırılıyor!

Alanya'da yılda 2 milyona yakın ziyaret alan Alanya Kalesi’nin Ehmedek bölgesinde Avusturyalı Walter Godina’ya ait evin duvarlarının hemen yanında bulunan surların yaklaşık 6 metrelik bölümü yıkıldı.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Erzurum 15 metrelik minare yıkılıyor!

Erzurum’un Oltu ilçesinde 1983'teki depremde hasar gören ve çatlakları büyüyen Mısr-i Zunun Cami’nin minaresinin yıkımına karar verildi. Yıkım ustası Razi Pala, 15 metre yüksekliğindeki minareyi matkap ve spiral taşı ile yıkmaya başladı.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya'daki 15 metrelik imar yolu yaza hazır!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Alanya'ya yeni imar yolu!

Alanya Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasındaki 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

Kuzey Alanya'ya yeni imar yolu!

Göreve geldiğinden buyana Kuzey Alanya’da yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturarak vatandaşı hizmetle buluşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunun da startını verdi.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Alanya 15 metrelik imar yolu Haberi

Alanya 15 metrelik imar yolu

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’da sağlıklı yapılaşmanın önünü açacak olan yeni yolların yapımına hızla devam ediyor. Tamamlanma aşamasında olan Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, yıllardır açılamayan imar yolunun yaz aylarında hizmete gireceğini söyledi.


Kuzey mahallelerinde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı. Tamamlanma aşamasına gelen yolda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er ve teknik ekibi ile birlikte yol kotu ve bağlantı yollarının güzergahlarını bizzat belirledi.


ÇEVRE YOLU’NDAN CİKCİLLİ’YE BAĞLANIYOR


Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.


“KUZEY ALANYA’NIN EN BÜYÜK YOLU...