26 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi satılık arsa

Alanya Belediyesi satılık arsa

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Hak Residence Garden satılık!

Toplam 120 daireden meydana glen proje Antalya İl'i Alanya İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Alanya Hak Residence Garden satılık!

Alanya Hak Residence Garden satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Denize 200 metre uzaklıkta olan proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire!

Gap İnşaat ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Tarlabaşı 360 projesinde teslimler 2017 yılında yapılıyor. Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire bilgisi haberimizde yer alıyor...

Güney Residenceta satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor!

Sarıyer Zekeriyaköy Güney Residenceta satılık 3 oda 1 salon çatı dubleksleri 360 bin dolardan; 3 oda 1 salon bahçe dubleksleri ise 420 bin dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor...

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeşil Vadi Konaklarında satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar çıkıyor... Proje Erguvan, Akasya, Sedir, Ladin ve Manolya olmak üzere toplam beş bölümden meydana geliyor...

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Alanya Belediyesi satılık arsa Haberi

Alanya Belediyesi satılık arsa

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsa imarlı ve boş olarak belirtildi. 

Antalya Avsallar'daki arsanın tahmini bedeli 39 milyon TL, cayma tazminatı 1 milyon 170 bin TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 170 bin TL olarak belirlendi.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 3 Kasım 2022 tarihinde saat 10:00'da Alanya Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.


 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığından:
1- İHALENİN KONUSU: Alanya Belediyesi mülkiyetinde bulunan aşağıda belirtilen 1 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi
uyarınca açık teklif usulü ile satılacaktır.
Satılacak taşınmazın


2- Şartname Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden mesai saatleri içinde temin edilebilir.
3- İhale Alanya...