19 / 04 / 2024

Alanya plaj afişleri

Alanya plaj afişleri

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

Sezon açıldı plajlarda rakamlar 10 bin euroya dayandı

Türkiye’nin turizm başkentlerinden Bodrum’da sezonun açılmasıyla birlikte fiyatlar da tavan yaptı. Plaj girişleri 150 liradan başlarken bir lahmacunun fiyatı 200 liraları gördü. Öte yandan özel locaların fiyatları ise 10 bin Eurolara kadar çıkabiliyor.

İBB'nin Kanal İstanbul aleyhindeki afişleriyle ilgili inceleme tamamlandı!

İBB tarafından, Belediyenin kurumsal kimliği ve kamu kaynağı kullanılarak bastırılan ve üzerinde Kanal İstanbul Projesi aleyhinde ifadelerin bulunduğu afişlerin ilan panolarına asılması üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan araştırma tamamlandı.

Her binaya toplanma alanları afişi asılacak!

Deprem konusunun hafife alınmadan değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, her binaya toplanma alanları afişi asılacağını söyledi.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

İnşaat firmaları Arap turistleri gözüne kestirdi!

500 bin dolarlık yatırım yapan kişiler ile 250 bin dolarlık konut satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verileceğinin açıklanması inşaat firmalarını harekete geçirdi. Firmalar, Atatürk Havalimanı’nda reklam afişleri asmaya başladı.

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Alanya Devlet Hastanesi Danışma ve Tedavi Merkezi açıldı!

Alanya Devlet Hastanesi Danışma ve Tedavi Merkezi’nin açılışını yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ‘İlklerin ilçesi’ olarak nitelediği Alanya’ya yatırımların yağmaya devam edeceğini söyledi

Alanya’ya 2.5 yılda 200 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya’da Kadınlar Plajı’nın temelini attı, Mahmutlar, Kargıcak ve Cikcilli mahallelerine yapılan içme suyu tesisini hizmete açtı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya Gören Yaylası'nın yolları genişletildi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaylalarda kış sezonu öncesi çalışmalarını tamamladı. Basırlı Mahallesi’ne bağlı Gören Yaylası’nda 3 kilometrelik yolun genişletmesini yapan ekipler, alt yapı çalışmalarını da tamamladı.

Alanya plaj afişleri Haberi

Alanya plaj afişleri

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Alanya, Elvan Güneş ve Dernek Müdürü Ali Kaptan, bölgeye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarette şehir ve plajların güvenliği konularında görüşme yapıldı. ALTİD Başkanı Sili, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin hazırladığı önlem amaçlı afiş projesine destek vereceklerini söyledi. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda...