25 / 04 / 2024

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.



Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’na dair afişlerin bazıları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Ermenek Mahallesi’nin tapu sorununun çözüm süreci hakkında bilgi veren panolarının üzeri boyandı. Kırcami İmar Planı hakkındaki kutlama mesajını içeren afişler yırtıldı.

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda bulunan kişi ve kişilerin belirlenmesi ve haklarında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı ve Savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Bu çirkinliklere müsaade etmeyeceklerini ve malum çevreler tarafından oluşturulmak istenen tahriklere kapılmayacaklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “İç dünyalarındaki karanlık ve çirkinlikleri, kutlama ve bilgilendirme araçlarımıza saldırarak dışa vuranların oyununa gelmeyeceğiz. Kendi çirkinlikleri ve kinleri içinde boğulacaklar. Biz, Muratpaşa’mızda, 5 yıldır yaşatılması için geceli gündüzlü çalıştığımız barış ikliminin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön