20 / 04 / 2024

Kırcami İmar Planı afişleri

Kırcami İmar Planı afişleri

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Kırcami revizyon plan teklifi Büyükşehir'de!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Muhtarlar Meclisi düzenlendi. Toplantıda Kırcami bölgesine ilişkin imar planlarına ilişkin konuşuldu.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Antalya Kırcami’de tapu zamanı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Kırcami İmar Planı afişleri Haberi

Kırcami İmar Planı afişleri

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’na dair afişlerin bazıları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Ermenek Mahallesi’nin tapu sorununun çözüm süreci hakkında bilgi veren panolarının üzeri boyandı. Kırcami İmar Planı hakkındaki kutlama mesajını içeren afişler yırtıldı.

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda bulunan kişi ve kişilerin belirlenmesi ve haklarında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı ve Savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Bu çirkinliklere müsaade etmeyeceklerini ve malum çevreler tarafından oluşturulmak istenen tahriklere kapılmayacaklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “İç dünyalarındaki karanlık ve çirkinlikleri, kutlama ve bilgilendirme araçlarımıza saldırarak dışa vuranların oyununa gelmeyeceğiz. Kendi çirkinlikleri ve kinleri içinde boğulacaklar. Biz, Muratpaşa’mızda, 5...