25 / 04 / 2024

albaraka kredi

albaraka kredi

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlandığı son dönemde, dönüşüme destek olmayı hedefleyen Albaraka, 14 Şubat 2013 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzaladı

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Banka tercihini Albaraka'dan kullananlara iPhone 13, Apple Watch, elektrikli scooter hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar Albaraka mobil uygulamasından ya da internet şubesinden kredi kartı başvurusunu yapana 1 çekiliş hakkı, kartını kampanya döneminde en az 1 kez kullanana ise ekstra 1 tane çekiliş hakkı verilecek.

Kredi kampanyası! 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme imkanı!

Albaraka Türk Kredi kampanyasının detaylarını duyurdu. Sizler için konunun ayrıntılarına haberimizde yer verdik. İşte 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme imkanlı Albaraka Türk Kredi kampanyası...

Trend GYO ne kadar kredi kullandı?

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vakıf Katılım Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası ile her iki kurum için ayrı ayrı 25 milyon TL kullanıma hazır Genel  Kredi Sözleşmesi imzaladı. 

Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası!

Kartal’ın iddialı projelerinden Kartal Wings’i geliştiren Amad Gayrimenkul ile Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası bulunuyor. 

Konut kredi faiz oranları üç bankada güncellendi!

Konut kredi faiz oranları üç bankada güncellendi. En son 11 Aralık'ta güncellenen faiz oranlarında, Kuveyt Türk, Albaraka Türk ve Abank, faiz oranlarını değiştirdi...

Saf GYO 40 Milyon TL kredi kullandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ile 40 Milyon TL Tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapı Kredi Koray GYO, 3. tapuyu aldı!

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçe'den alımına karar verdiği 3. konutun tapusunu aldı

Yapı Kredi Koray GYO, ikinci dairenin tapusunu aldı

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçe projesindeki ikinci dairesinin tapusunu alarak 687 bin 204 USD ödeme yaptı

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçe'de ilk tapuyu aldı

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçesi'deki ilk konutun tapusunu aldı

Yapı Kredi Koray GYO, bir konut satışını iptal etti

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesinde yer alan A blok 45 numaralı konutun satışının iptal edildiğini duyurdu

albaraka kredi Haberi

albaraka kredi

Albaraka, yasa kapsamında devletin sağlayacağı destekle, kentsel dönüşüm kredisi kullanacak konut sahiplerine, avantajlı oranlarda finansman sağlayacak. 


İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerin başı çektiği kapsamlı bir kentsel dönüşüm sürecinde bulunan Türkiye’de, kentlerin geleceğe hazırlanma sürecine destek verme kararı alan Albaraka, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm projelerine finansman desteği vermek amacıyla 14 Şubat 2013 tarihinde bir protokole imza attı. 


Protokol ile ilgili açıklamada bulunan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, ulusal ilerleme ve kalkınma hedefine daima dahil olmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Kentsel dönüşüm kapsamında kullanılacak finansmanlara ilişkin olarak da gerekli çalışmaları tamamladık ve bu kapsamda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol anlaşmamızı imzaladık. Albaraka olarak, protokolün müşterişlerimiz ve sürece dahil olmak isteyeler başta olmak üzere herkes için hayırlı olmasını...