26 / 04 / 2024

albayrak hisseleri

albayrak hisseleri

Albayrak Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Albayrak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), hisselerinin yüzde 49'luk bölümünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu.

Metal Gayrimenkul'den Karmen Yapı hisseleri ödemesi hakkında açıklama!

Metal Gayrimenkul, Karmen Yapı'ya hisseleri için yapılan ödemeler hakkında KAP'a açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Mehmet Albayrak, Bursa'daki kentsel dönüşümü eleştirdi!

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Yönetimini ağırlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi.

Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Albayrak Holding yeni yatırım arayışında!

Türkiye'nin en köklü gruplarından biri olan Albayrak Holding, 2017'de de uluslararası ticari ortaklık, yatırım ve projeler için çalışıyor.

Bağcılar Albayrak Sitesi'nde dönüşüm tahliyesi!

BAĞCILAR'da Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla zorla tahliye edildi. İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesinde bulunan Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla karşı karşıya.

Mehmet Albayrak: Bursa'daki depremde 22 bin bina çökebilir!

Bursa'da artan parsel bazındaki kentsel dönüşüm çalışmalarının ulaşım ve altyapı sorununu artırdığını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, 600 bin konut yüzde 6'sının deprem anında çökme riski taşıdığını açıkladı.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Mutlu Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Hamzaoğlu ve Emrullah Albayrak imzasıyla kuruldu.

Berat Albayrak'tan Akkuyu açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Albayrak, "Akkuyu'nun belirli hissesinin devredilmesi, sözleşmede hak olan bir durum" dedi.

Berat Albayrak'tan milyarlık proje müjdesi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yerli kömür ve güneş enerjisinde bu yıl sonuna kadar iki ihale gerçekleştirileceğini söyledi.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Kadir Albayrak Şarköy'deki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.

albayrak hisseleri Haberi

albayrak hisseleri



Albayrak GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, halka arz öncesi 10 milyon 850 bin YTL'ye çıkarılmış olan sermayesini, ortakların rüçhan haklarını kısıtlamak suretiyle yüzde 50 oranında artırarak 16 milyon 275 bin YTL'ye yükseltecek.


Halka arz edilecek olan yüzde 49'luk hissenin nominal 5 milyon 425 bin YTL'lik kısmı sermaye artışını temsil eden hisselerden, nominal 2 milyon 549 bin 750 YTL'lik kısmı ise ortak satışından oluşacak.


Açıklamada, piyasa şartlarının uygun olması halinde SPK'nın onayını takiben yılın ilk çeyreğinde halka arz edilmesi planlanan Albayrak GYO'nun, Albayrak Grubu'nun halka açılan ilk kuruluşu olacağı...