26 / 04 / 2024

alemdağda futbolcu evleri

alemdağda futbolcu evleri

Alemdağ Merkez Emlak sahibi İsa Demir, ''Bize, Alemdağ'ın imar planlarının İSKİ 2006 yönetmeliğine göre hazırlandığı söyleniyor. Hektar başına yaşaması gereken insan sayısının İSKİ yönetmeliğine göre hesaplanması önemli sorun. 2B arazilerine de Milli Emla

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Ormanköy Çarşı Alemdağ fiyat!

Ormanköy Çarşı Alemdağ fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ormanköy Çarşı Alemdağ'da 70 adet mağaza bulunuyor. 

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.

Kiraladığı evleri 'çöp ev'e dönüştürüyor!

Amasya'da kiraladığı evleri kısa sürede "çöp ev"e dönüştüren kişinin son kaldığı yer tespit edildi. Evden ise 7 ton çöp çıkarıldı.

Konya Karapınar'da obruklar evleri yutabilir!

Konya'nın Karapınar ilçesinde oluşan obrukların sayısı 332'ye ulaştı. Yerleşim yerlerinin yakınında veya tarlaların ortasında oluşan obruklar bölgedeki evler için büyük tehlike oluşturuyor.

alemdağda futbolcu evleri Haberi

alemdağda futbolcu evleri

Çekmeköy'e bağlanacak beldelerden Alemdağ'ın ve bölge ahalisinin sıkıntısı büyük... Alemdağ Merkez Emlak sahibi İsa Demir, "İmar planları için, Planlama Müdürlüğü ile sürekli yazışıyoruz. Planların İSKİ'nin 2006 yönetmeliğine göre hazırlandığını söylüyorlar. Yani, hektar başına yaşaması gereken insan sayısı İSKİ yönetmeliğine göre hesaplanıyor" diye konuşuyor.
Orman dışına çıkarılmıştı
Taşdelen'in Ömerli Barajına daha yakın olduğunu söyleyen İsa Demir, buna rağmen orada 10 kata kadar çıkılabildiğini ifade ediyor. Alemdağ'ın birinci sorununun su havzasında olması, ikincisinin de 2B arazileri sorunu olduğunu hatırlatan İsa Demir şöyle devam ediyor:
"Bu sorunlarımızı anlatmak, derdimize derman aramak için Ankara'ya, bakana kadar çıkacağız. Ama daha önce randevu isteyeceğiz. 2B'lere Milli Emlak parseli gibi davranılıp ecrimisil gönderilmeye başlandı. Normalde bu araziler köylü işgalinde; ama, Hazine adına, köylüye verilmek üzere orman dışına çıkarılmış...