25 / 04 / 2024

ali atay datçada ev aldı

ali atay datçada ev aldı

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

ali atay datçada ev aldı Haberi

ali atay datçada ev aldı

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti gayrimenkule yatırım yaptı.

CNNTürk'te yer alan habere göre, ünlü çift Eski Datça'da taş bir ev satın aldı. Taş ev için 1 milyon lira ödeyen ünlü çift evin dekorasyonunu kışın yaptıracak. Çift bu evi kafa dinlemek ve yeni projelerinin çalışmalarını yapmak için kullanacak. 

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa...