18 / 04 / 2024

Ali Aydın Argun

Ali Aydın Argun

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Batum’da konut fiyatları 12 bin dolardan başlıyor!

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Ali Aydın: Yapı maliyetleri, sektörü zora soktu!

Kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışına Derneği Başkan Ali Aydın dernek hizmet binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Aydın'da Şubat ayında 2 bin 464 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, Şubat ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre Aydın ilinde bin 13 ilk satış, bin 451 ikinci el satış olmak üzere 2 bin 464 konut satış sonucu el değiştirdi.

Ali Aydın Argun Haberi

Ali Aydın Argun

Türk vatandaşlarının tatil için uğrak destinasyonlarından olan Batum konut yatırımları içinde oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Turist profilinin %20’sini oluşturmamıza rağmen henüz küçük yatırımcılar arasında bu orana yaklaşamadık. Konut satışları en çok Rusya, Azerbaycan, Ermenistan, Ukrayna, İran ve diğer Arap ülkeleri vatandaşlarına yapılıyor.


Bugüne kadar hep Türk yatırımcıların Batum’da faaliyete geçirdiği toplu konut, hastane, otel gibi haberleri gördük. Bu haberimizi ise küçük yatırımcılar için bir ilk niteliğindedir.


Batum’da konut fiyatları


Batum’da satılık daireler 12.000 dolardan başlamaktadır. Batum daire fiyatları etrafımızdaki yatırım yapılabilir ülkelerden daha ucuz ve yatırımın geri dönüş oranı dünya ortalamasının üzerindedir. Türkiye’de amorti süreleri 20 yıl ve üzerine çıkarken Batum’daki daire yatırımları kendisini günlük kiralamalarla 5-6 yılda, aylık kiralamalarla ise 9-10 yılda amorti ediyor. 


Batum yatırım...