13 / 12 / 2025

ali babacan AA Finans Haberleri Terminali standı

ali babacan AA Finans Haberleri Terminali standı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Ali Babacan: Biz, 200 bin deprem konutu parasına 400 bin konut rahat yapardık!

Deprem konutlarının çok yavaş ilerlediğini söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ''Biz, 200 bin deprem konutu parasına 400 bin konut rahat yapardık'' dedi.

Ali Babacan'dan konut finansmanı kurumu açıklaması: Modelimiz hazır! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, konut finansmanı kurumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve modelin hazır olduğunu söyledi.

Ali Babacan'dan 'ucuz konut' için formül: Konut Finansman Kurumu Modeli!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşları düşük maliyetlerle konut sahibi yapacak proje önerisinde bulunarak, ABD, Japonya ve Avrupa’da olan Konut Finansman Kurumu (KFK) Modeli’nin Türkiye’de de uygulanması gerektiğini söyledi

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ankaralı esnaflardan kira tepkisi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankaralı esnaflarla görüştü. Esnaflar kiralardan şikayetçi oldu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

ali babacan AA Finans Haberleri Terminali standı Haberi

ali babacan AA Finans Haberleri Terminali standı

Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.


Babacan, Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu, küresel finansın liderlerini buluşturan IFS'nin ikinci gününde AA Finans Haberleri Terminali ve 1 hafta önce hayata geçirilen AA Enerji Haberleri Terminali standına ziyarette bulundu.


AA Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Yaman ve AA Finans Haberleri Editörü Yılmaz Yıldız, Babacan'a AA Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali hakkında bilgi verdi. 


AA Finans Terminali'nin açılışını kendisinin yaptığını anımsatan Babacan, terminalin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babacan, Finans Terminali ekranına yansıyan kendisine ait flaş ve başlıkları da dikkatle inceledi. 


Öte yandan Babacan, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan'ın...