26 / 04 / 2024

Ali Cebeci halk gyo

Ali Cebeci halk gyo

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci kimdir? Ali Cebeci daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Ali Cebeci'nin biyografisi;

Halk GYO İstanbul Salıpazarı arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO tarafından, İstanbul Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi, 57 ada 15 numaralı parselde bulunan boş arsanın değerleme raporunu yayınlandı. 

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Cebeci kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci kimdir? Ali Cebeci daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Ali Cebeci'nin biyografisi;

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Hakan Özyol, Halk GYO'dan ayrıldı!

Hakan Özyol, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayıldı. Hakan Özyol'un yerine Ali Cebeci geldi..

Ali Şeker askeri tesisler için kanun teklifi verdi!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, ''Halkın ortak malı dün cemaat savcılarına dünyayı dolaştıranlara değil, halka açılmalı'' dedi.

Ali Ağaoğlu savcılığa ifade verdi!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, savcılığa ifade verdi.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Kerem Ali Sürekli: İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir'in merkeze uzak ilçelerinde halk günü uygulaması başlatan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gülsuyu ve Gülensu halkından Ali Kılıç’a destek!

Maltepe Belediyesi öncülüğünde hazırlanan Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planlarıyla ilgili, halka dönük gerçekleştirilen sunumda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç halktan tam destek aldı.

Ali Cebeci halk gyo Haberi

Ali Cebeci halk gyo

Ali Cebeci kimdir?

Ali Cebeci, 1971 yılında Kızılcahamam/Ankara'da doğdu.

Cebeci, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden mezun oldu.

T.Halk Bankası A.Ş.'de 1995 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatını aynı Bankada Müfettiş, Başmüfettiş, Ankara 1. Bölge Koordinatörlüğü Kredi Tahsis ve Yönetimi Bölüm Müdürü, Risk Takip ve Tasfiye DB Bölüm Müdürü, Eğitim Daire Başkanı ve İç Kontrol Daire Başkanı olarak sürdürdü.

12 Şubat 2019 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ali Cebeci, 21 Şubat 2019 tarihinde Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine...