25 / 04 / 2024

Ali Dumankaya kim

Ali Dumankaya kim

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Ali Dumankaya: Bu yıl konut kredi faizleri düşmez!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi'nin İstanbul'un en değerli noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Dumankaya, ''Ev almak için faizlerin düşmesi beklenmemeli'' dedi.

Ali Dumankaya: Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın genel seçim sonuçları değerlendirmesinde bulundu. Ali Dumankaya, " Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." şeklide açıklamalarda bulundu.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

Ali Dumankaya: Yüzde 15'lik devlet katkısı sektörü olumlu etkileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yüzde 15'lik devlet katkısının sektöre pozitif etkileyeceğini söyledi. Dumankaya, ilk kez ev alacakların faydalanabileceği katkı ile insanların ev alma kararının hızlanacağını ifade etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Ali Dumankaya’ya ödül!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi.

Dumankaya İnşaat Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenileyecek!

'YENİDEN İstanbul' sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. DKY İnşaat, ilk kazmayı 2014 yılının ikinci yarısında vurmayı planlıyor...

Ali Dumankaya: Konut sektöründe artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Konut Konferansı 2013’te konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, mütekabiliyet, kentsel dönüşüm yasası ve KDV oranlarındaki düzenlemelerle konut sektöründe artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi...

Ali Dumankaya kimdir?

1963 yılında Dumankaya'yı kuran kardeşlerden biri olan İbrahim Dumankaya'nın oğlu olan Ali Dumankaya kimdir? Ali Dumankaya'nın biyografisi ve merak ettiğinizle ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Ali Dumankaya: 2018 daha başarılı bir yıl olacak!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, DKY İnşaat'ın ev sahipliğinde düzenlenen özel davette iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Yabancıya konut satış artışı güvenin en büyük göstergesi!

Konut satış verilerini değerlendiren DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Yabancıya konut satış artışı ülkemize duyulan güvenin en büyük göstergesi" dedi. 

Kira yardımı 36 aya çıkarılmalı!

DKY Başkanı Ali Dumankaya yılda 500 bin konutun yenilenmesi için, yeni yasaların bir an önce çıkarılması gerektiğini söyledi. Alan bazlı projelerin teşvik edilmesi gerektiğini de aktaran Ali Dumankaya “Bunun için 18 ay olan kira yardımları 36 aya çıkarılmalı” dedi.

Gayrimenkul sektörü yıl sonunda yeni rekora imza atabilir!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2017 Ekim ayı konut satış verilerini değerlendirdi. 

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Dumankaya kim Haberi

Ali Dumankaya kim

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen “Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım” zirvesi 2 Haziran Perşembe günü Dragos Antik Kazı alanında gerçekleştirildi. Kartal’ın dünden bugüne geldiği nokta ve geleceğinin masaya yatırıldığı zirve, bölgedeki gayrimenkul geliştiricilerinin yöneticileriyle, yatırımcılar ve uzmanları bir araya getirdi.

Zirvenin panel bölümde DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya katılımcılara bölgenin geleceğini ve yatırım imkanlarını anlattı.

Ali Dumankaya, Kartal'ın kentsel dönüşümde örnek alanlardan biri haline geldiğini söyledi. Sadece merkezi iş alanı olarak belirlenen maden ocağı bölgesinde dönüşüme ayrılmış 4 milyon metrekare alan olduğunun altını çizen Ali Dumankaya, "Buradaki atıl fabrikalar önümüzdeki yıl itibariyle dönüşüme başlayacak. Yatırım bazlı baktığımızda Kartal bölgesinde 10 yılda 200 milyar dolarlık iş var" dedi.

Kartal'da birleşmeye teşvik eden ve dönüşüme kolaylık sağlayan...