26 / 04 / 2024

ali dumankaya türkiye yeni konut açıklaması

ali dumankaya türkiye yeni konut açıklaması

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Türkiye’de mevcut ihtiyaç ile birlikte kentsel dönüşümün gerektirdiği yenilenme için yılda 800 bin konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

Çip üretiminde Türkiye anahtar ülkelerden birisi olacak!

Yongatek Microelectronics Genel Müdürü Ali Baran, ABD'deki önemli şirketlerin CEO'larının 21. yüzyılda petrolün yerini çipin alacağını söylediğini belirterek, "Türkiye açısından bu konuyu bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ali Ağaoğlu: Bill Gates gayrimenkul alsa Türkiye’nin marka değeri yükselir!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Bill Gates'in Türkiye'deki arazi arayışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Bill Gates, Türkiye’de çiftlik kursa bizim gençler tarıma ilgi duyar mı?' başlıklı yazısı...

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Iraklılar Türkiye'nin desteğinden memnun!

Irak meclisindeki Şii Ulusal Koalisyonu milletvekili Ali Bedri, Türkiye'nin Irak'a yapacağı imar desteğinden memnun olduklarını söyledi.

ali dumankaya türkiye yeni konut açıklaması Haberi

ali dumankaya türkiye yeni konut açıklaması

Dumankaya, Türkiye’de mevcut ihtiyaç ile birlikte kentsel dönüşümün gerektirdiği yenilenme için yılda 800 bin konut üretilmesi gerektiğini belirtti


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Türkiye’de mevcut ihtiyaç ile birlikte kentsel dönüşümün gerektirdiği yenilenme için yılda 800 bin konut üretilmesi gerektiğini belirtti. Ali Dumankaya, “Asgari olarak Türkiye’de her yıl 1 milyon 150 bin konut satılıyor. Bunun yaklaşık yüzde 55’lik kısmı ikinci el konutlar. Bu da 550 bin civarında kullanılmamış konutun satıldığını gösteriyor bize. Bu çerçevede Türkiye’de temel nüfusun talebini karşılayacak şekilde 600 bin konut üretilmesi gerekiyor. Kentsel dönüşüm ve deprem gerçekleri karşımızda. Böyle olunca bizim yıllık olarak 800 bin konut üretmemiz gerekiyor ki, dönüşüm için de belli bir süre alınabilsin” ifadelerini kullandı. Ali Dumankaya, önceki gün lansmanını yaptıkları DKY On...