24 / 04 / 2024

ali haydar yıldız kim

ali haydar yıldız kim

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Yıldız 34 Ambalaj Lojistik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız 34 Ambalaj Lojistik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Haydar Ali Yıldız Beyoğlu'nda çöken binada inceleme yaptı!

Bugün Beyoğlu Asmalı Mescit'te inşaat halinde bulunan binada çöküntü meydana gelmişti. Ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan açıklama geldi...

Haydar Alî Yıldız: Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'na dair tüm merak edilen konuları cevaplandırdı. Yıldız, "Deprem odaklı kentsel dönüşüm esasıyla hareket edeceğiz. Okmeydanı, Tarlabaşı, Dolapdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor." dedi...

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

ali haydar yıldız kim Haberi

ali haydar yıldız kim

Taksim ve İstiklal Caddesi İstanbul'un sembol merkezlerinden biri. Taksim'den Tünele kadar uzanan bu cadde 17. Yüzyıldan bu yana kültür, sanat ve alışveriş merkezi olarak İstanbullulara hizmet veriyor. Son dönemde Taksim ve İstiklal Caddesi üzerinden yürütülen propagandayı ve tüm dünyanın ilgi gösterdiği Beyoğlu'nu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Sabah Gazetesi'nden İsa Tatlıcan'a konuştu...

Siyasette birçok görevlerde yer aldınız. Beyoğlu Belediye Başkanı olmak hedeflerinizin arasında var mıydı?

Siyasi hayatım Beyoğlu'da başladı. Beyoğlu İlçe Başkanlığı yaptım. İstanbul İl Başkan Yardımcısı oldum. Potansiyel olarak böyle bir görev düşünülebilir. Kasımpaşa'ya ait 100 yıllık bir geçmişimiz var. Ama ben böyle bir beklenti içerisinde olmadım. Milletvekili olarak siyasi hayatım devam etti. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Başdanışmanlık görevine getirildim. Daha sonra yine Sayın Cumhurbaşkanımız bizi Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevine...