29 / 03 / 2024

Ali Kılıç Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

Ali Kılıç Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nce düzenlenen ve Maltepe Belediyesi tarafından desteklenen “Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli”, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Me

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

İzmir'de binaları yıkılan apartman görevlilerinin desteklenmesi TBMM gündeminde!

İzmir'de yaşanan depremden olumsuz etkilenen ve binaları yıkılan apartman görevlilerinin desteklenmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir depreminde hasar gören Karagül Apartmanı kontrollü olarak yıkıldı!

İzmir'de meydana gelen depremde büyük hasar gören ve bir kısmı yıkılan Bayraklı ilçesindeki Karagül Apartmanı, kontrollü olarak yıkıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Ali Kılıç Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli Haberi

Ali Kılıç Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

Panelin açılışında bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, panele katılan apartman ve site yöneticilerini ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, apartman ve site yöneticilerinin görev ve sorumluluklarının büyük olduğunu söyledi. Bu toplantının ilk toplantıları olmayacağı ifade eden Kılıç, “Meslek odalarımızla, sizlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Mahallelerimizde sizlerle bir arada olacağız. Maltepe’de dayatan değil danışan belediye başkanı olmak istiyorum. Katılımcı demokrasinin sözde değil, özde gerçekleşmesi için bu çalışmaların yapılması önemlidir” dedi.

"BİRLİKTE PLANLIYORUZ"

Maltepe’de belediye hizmetini halkın ayağına götürdüklerini kaydeden Başkan Kılıç, geçtiğimiz günlerde ilçedeki 18 mahalleyi tek tek ziyaret ettiklerini, belediyede her salı günü halkla buluşma toplantıları gerçekleştirdiklerini belirtti. Kılıç, “Ben bir mahalleyi değiştireceksem, önce orada yaşayanın buna karar vermesi gerekir. Örneğin kentsel dönüşümle ilgili olarak, orada yaşayan insanların nasıl...