20 / 04 / 2024

Ali Korkut kim

Ali Korkut kim

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tarihi Erzurum Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm planları içerisinde yer Hacıcuma için eski Erzurum evlerininin yeniden hayat bulacağı özel bir proje hazırladıklarını söyledi. 

Erzurum Yakutiye'de kamulaştırma kararı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Gez semtinde yüksek binaların arasında yer alan bir arsayı kamulaştırma yaparak parka dönüştürüyor.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşümde marka oldu!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, gerçek bir dönüşüme imza atarken, birer birer tamamlanan çalışmaların gururunu yaşıyor.

Erzurum Murat Paşa Meydanı için çalışmalar başladı!

Erzurum Murat Paşa Camii ve Hamamını çevreleyen alanı açarak bir meydan projesi başlatan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen çok eser olduğunu söyledi.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Erzurum Yakutiye Belediyesi projelerini tanıttı!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Meclis Üyelerine yürütülen kamulaştırma ve kentsel yenileme projelerini yerinde anlattı. Yakutiye Belediyesi Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

Erzurum Yakutiye'deki dönüşümde 7 bina yıkıldı!

Yakutiye Belediyesi, 2016 yılının ilk yıkımını gerçekleştirdi. Hacıcuma Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 7 adet bina belediye araçları tarafından yıkıldı. Ali Korkut, Hacıcuma - Taş Mescit - Kadana'daki dönüşümde yapım süreci Nisan'da başlayacak.

Erzurum, Yeşil Yakutiye Projesi'yle dönüşüyor!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Erzurum Üç Kümbetler projesinde son durum ne?

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, tarihi Üç Kümbetler Projesi'nde ikinci aşamaya geçmek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Mimar Ali Korkut'un estetik kaygısı!

Ali Korkut, Palandöken hastanesi arkasındaki yapılan çalışmada ince işçilikten uzak kaldırımların yeniden ele alınması talimatını verdi. Korkut, "Bakın sizin yanınızda talimat veriyorum. Şayet böyle kötü işçilik çıkarılırsa izin vermeyin." dedi.

Ali Korkut kim Haberi

Ali Korkut kim

Başkan Ali Korkut, "Şehir merkezi dar gelince yeni alanlar inşaata açıldı. Yenişehir, ardından Yıldızkent, Dadaşkent, Şükrü Paşa diye devam etti. Açılan her yeni yapılaşma alanı, aynı zamanda tarım arazilerinin katledilmesi, betona teslim edilmesinden başka bir şey değildi. Kimsenin aklına şehrin merkezini dönüştürmek gelmemiş. Bize nasip oldu." dedi. 


Yakutiye Belediyesi tarafından 2011'de başlatılan Kentsel Dönüşüm Projeleri, Erzurum'un gözde projeleri olarak yükselmeye başladı. Yakutiye Belediyesi Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, 600 dönüm alanda 4 bin civarında bina kamulaştırdıklarına dikkat çekerek, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Merkezin dönüşümü hızlı olmalı. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir. Şehir merkezinde 30 dönüm yeşil ve yaşam alanı olan başka bir örnek...