29 / 03 / 2024

Ali Sezer beykoz arsa

Ali Sezer beykoz arsa

Beykoz'da Boğaz'a nazır 400 dönüm alan üzerindeki Soğuksu Mahallesi sakinleri korku içinde... 50 yıl önce araziyi satın aldıkları şahsın mirasçıları mahalleyi bir müteahhite sattı..

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.

1999 yılında Beykoz Kasrı müze olacakmış!

1999 yılında Milli Saraylar'a devredilen Beykoz Kasrı müze olacakmış. 1855 yılında Hidiv Kavalalı Mehmet Ali Paşa'nın temelini attığı, mimarlığını ise Balyan kardeşlerin yaptığı tarihi bina restore edildikten sonra müze olacakmış.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz Kavacık'ta bir caddeye verildi!

Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından Kavacık'taki bir caddeye verildi. Törene eşi Cemre Birand, oğlu Umur Ali Birand, ve 32. Gün çalışanları da katıldı.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz'da bir caddeye verildi!

İki yıl önce aramızdan ayrılan Gazeteci - Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısı ile Beykoz Belediyesi tarafından yaşadığı mahalledeki bir caddeye verildi.

Beykoz su kesintisi 23 Ekim 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinin Ali Bahadır mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Beykoz su kesintisi 17 Ekim 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinin Ali Bahadır mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 23:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Torunlar Beykoz Paşabahçe Tekel Fabrikası arsasında projeye hazırlanıyor!

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe'deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı.

Torunlar, Beykoz Paşabahçe'deki Tekel fabrikası arazisinde inşaata hazırlanıyor!

Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe’deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı...

Beykoz Yuşa Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Yuşa Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Nuri Gezer, Recep Gücüyener, Mustafa Ali Şanlıtürk tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu.

Ali Sezer beykoz arsa Haberi

Ali Sezer beykoz arsa

Beykoz'da Boğaz'a nazır Soğuksu Mahallesi'nin üzerinde bulunduğu 400 dönümlük arazide ikinci satış kavgası yaşanıyor. 700 konutun bulunduğu araziyi 50 yıl önce belge karşılığında sahip olan yüzlerce kişi, satın aldıkları Ali Sezer'in mirasçılarının bir inşaat firmasıyla anlaşma yaptığını öğrenince kıyamet koptu. 60 yıl önce Beykoz Soğuksu'da arazi satın alan Ali Sezer, Orman Genel Müdürlüğü ile davalık oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nün orman arazisi olduğu gerekçesiyle açtığı dava sonucu Ali Sezer'in tapusuna tedbir konuldu. Ali Sezer de araziyi noter kanalıyla muvafakatname vererek farklı kişilere sattı. 1950'li yıllarda açılan dava hala sonuçlanmadı. 1991 yılında Beykoz Belediyesi'nce paylaştırma yapıldı. Tapu sahibi olarak Ali Sezer yazılan evraklardaki açıklama kısmına satılan kişilerin adları yazıldı. Ancak dava bir türlü tamamlanmadığı için hak sahiplerine devir de yapılamadı. Ali...