29 / 03 / 2024

ali talak çamlık bölgesi

ali talak çamlık bölgesi

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kuruyor!

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kurulması için talimat verdi... 

Akkök Holding'in acı günü! Ali Raif Dinçkök vefat etti!

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. 

Altındağ Çamlık Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Çamlık Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik Çamlık Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Pendik İlçesi'ne bağlı Çamlık Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları!

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları 538 bin 480 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından inşa ediliyor...

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

ali talak çamlık bölgesi Haberi

ali talak çamlık bölgesi

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, atıl durumda bulanan ve tehlike arz eden Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Talak, "Evka-5 girişinde yer alan koruluk, mevcut imar planında yeşil alan olarak belirlenmiş ve ağaçlandırılmış. Biz 25 dönümlük bu bölgeyi özel olarak hazırladığımız sosyal donatı projesiyle rekreasyon alanı yani yaşamsal alan yapacağız" diye konuştu. 


Habertürk Egeli...