26 / 04 / 2024

alim gerçel

alim gerçel

Kayseri Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alim Gerçel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki'nin turizmle ilgili projesi olan Kültür Yolu'nun, Kayseri'ye gelecek olan turistleri etkileyeceğini belirtti.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

İkinci el konut fiyatlarında spekülasyona 349 bin TL ceza!

Gayrimenkul piyasasında fiyat spekülasyonu yapan kişiye 349 bin TL para cezası verildi. Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan, 2'nci el daire fiyatlarında köpük oluşturmaya çalışan spekülatörlerle mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda bir kişiye 349 bin TL idari para cezası uygulandı

İkinci el araçlarda yeni kriterler! Artık daha da zorlaşacak

İkinci el araçların sıfır kilometre araç fiyatlarını aşmasını engelleyen düzenlemelerin takibine yönelik bir bilgisayar yazılımı yapılacak. Araç devir işlemleri sırasında, '6+6' düzenlemesinin takibi gerçekleştirilebilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti 1000 W en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti, paslanmaz çelikten üretilmiş aparatları sayesinde 2 kademeli hız ayarı ile doğrama ve çırpma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut projelerinde yeni aşamayı katıldığı programda duyurdu. Başkan Erdoğan, "İkinci el konutlara ilişkin destek olmak için ayrı bir proje yapılacak" dedi.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi

Yıllık 6 milyon adedi aşan ve araç başına ortalama değeri neredeyse 25 bin dolara ulaşan ikinci el araç piyasasının potansiyelini gören yatırımcılar, otomobil fabrikasını anımsatan tesislerde ikinci el araçların bakımı, onarımı, test ve temizliğini gerçekleştirerek doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

alim gerçel Haberi

alim gerçel


Mimarsinan Parkı içerisindeki Selçuklu Müzesi'nden başlayıp Hunat, Yoğunburç, Tavukçu Mahallesi, Camiikebir ve Kale'yi de içine alan bir alanda oluşturulmaya başlanan ve Kayseri'niıı tarihi ile kültürel değerlenin bulunacağı Kültür Yolu projesini, Kayseri Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alim Gerçel'le görüştük. 


Proje hakkında görüşlerini aldığımız Başkan Gerçel, projenin turist çekeceğini düşünmediğini, ancak Kayseri'yi görmek için gelen turistleri etkileyerek Kayseri'yi tanımaları açısından faydalı olacağını ifade etti. 


KAYSERİ NİN HER TARAFI BURAM BURAM TARİH 

Gerçekleştirdiğimiz röportajda Kayseri'nin sadece merkezinde tarihi ve kültürel öğelerin bulunmadığını belirten Başkan Gerçel, "Bu şehirin her tarafı buram buram tarih kokar. Hatta Kapadokya'nm merkezi Kayseri'dir. 

Erkilet'te Köşk, Zincidere, Endürlük, Akçakaya, Tomarza, Talaş gibi yerler hep tarih doludur. Daha sonra Kültepe, İncesu tarafındaki Şeyh Turhasan Zaviyesi, Akçakaya'da Somuncu Baba Çilehanesi gibi tarihi ve kültürel...