19 / 04 / 2024

alım satımda gayrimenkul

alım satımda gayrimenkul

Ev sahibi olmaya önem veren Y kuşağı, konforlu, kullanışlı ve uygun fiyatlı küçük metrekareli evlere talebiyle de gayrimenkul sektöründe arzı belirleyici rol oynuyor.

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

Konut alım satımında yabancı detayı! Gelir vergisi çıkabilir!

Son zamanlarda ülke genelinde yabancın yatırıcıların gayrimenkul alımında artışlar meydana geldi. Yabancıya konut satışları 2023'te 35 bin oldu. Peki yabancıdan konut alım satışında neye dikkat edilmeli? 

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Hamit Çiçek tarafından kuruldu.

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapu denilince gayrimenkul ve arsa işlemleri gelmektedir. Özellikle Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

Gayrimenkul alım satımı artık noterlerde de yapılabilecek!

Yeni kanunla beraber gayrimenkul alım satımları artık noterliklerce de gerçekleştirilebilecek. Peki yeni düzenlemenin detayları neler? İşte Noterlikten gayrimenkul alımı satımı detayları ve Avukat Nevin Can'ın konuyla ilgili o açıklamaları... 

alım satımda gayrimenkul Haberi

alım satımda gayrimenkul

İyi eğitimli, bağımsızlığına ve konforuna düşkün Y kuşağı gayrimenkul sektöründe hem hizmet sunan, hem hizmet alan taraf olarak belirleyici rol oynuyor. Araştırmalara göre dünya nüfusunun hatırı sayılır bir bölümünü oluşturan bu kuşak emir almayı sevmediği ve gayrimenkulün az yatırımla hızlı kar etmek için en parlak sektörlerden biri olduğunu gördüğü için meslek olarak gayrimenkul danışmanlığına yöneliyor. Ev sahibi olmaya önem veren Y kuşağı, konforlu, kullanışlı ve uygun fiyatlı küçük metrekareli evlere talebiyle de gayrimenkul sektöründe arzı belirleyici rol oynuyor. Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, dünyanın çeşitli yerlerindeki Coldwell Banker ofislerinin müşterilerini önemli oranda Y kuşağı mensubu genç yetişkinlerin oluşturduğunu vurguluyor.


Günümüzde gerek iş dünyasında gerek tüketici olarak nüfusun ciddi bir oranını oluşturan...