27 / 04 / 2024

Allianz Kampüs ne zaman tamamlanacak

Allianz Kampüs ne zaman tamamlanacak

Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Allianz Kampüs'ün 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefleniyor.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüs inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsü yapıyor!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Ön Yeterlik ihalesi bugün saat 11:00'de başlayacak..

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt geliyor!

İstanbul Üniversitesi'nin Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt inşa edilecek. Toplam 4 bin kişilik öğrenci yurtları 30 bin metrekarelik alanda yükselecek.

Allianz Kampüs ne zaman tamamlanacak Haberi

Allianz Kampüs ne zaman tamamlanacak

Allianz Türkiye, bölgesel yatırım kararı ile İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir operasyon merkezi kuruyor. ‘Allianz 'Kampüs' adı verilen merkez, uzun vadede 1.100 kişiye istihdam sağlayacak.


Bölgesel yatırım kararı alan Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Büyüyen şirketlerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere bölgesel yatırım kararı aldıklarım belirten Allianz Türkiye


İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, bu süreçte hem olası süreçleri hem de lokasyonları değerlendirdiklerini ve Allianz Kampüs adı verilen birimin ekonomi, kalifiye iş gücü zenginliği, iklimi, yaşam standartları ve ulaşım altyapısı gibi birçok kriter düşünülerek İzmir’e kurulacağını ifade etti.


Allianz Kampüs’ün 17 dönümlük bir arazi üzerine inşa edileceğini açıklayan Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Binamız, tüm iş süreçlerimizin temeline oturttuğumuz sürdürülebilirlik ilkelerine uygun bir tasarımla, doğa ve çalışan...