29 / 03 / 2024

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart 3'ü 1 Arada Epilatör,  kablosuz ve 2 hız ayarına sahip teknolojisiyle ciltlerdeki istenmeyen tüğlerle başa çıkar.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

AVM'lerde dövizle kira krizi!

Silk-Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, AVM'lerdeki kira tartışmasının iki tarafa da faydalı olmayacağına dikkat çekti. 

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bakar tarafından kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çalık tarafından kuruldu.

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Otelcilik Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Aljawish ve Mohammed Al Aeıd ve Raslan Helwani ortaklığında kuruldu.

Addresistanbul'un dekorasyonda tercihi Alligator!

Alligator Boya, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunmaya devam ediyor.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık ve CSSM Co. ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketi kurulacak...

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası Haberi

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası

Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor. Her renge hitap eden Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.


Üstün boya teknolojisi kullanılarak üretilen, binaların son kat dış cephe boyası Alligator Neon Silk, yüzde yüz saf akrilik emülsiyon esaslı, yeni pigment ve dolgu sistemiyle geliştirilmiş ipek mat yapısı ile boya trendlerine yepyeni bir anlayış getiriyor.


Özel bağlayıcı sistemi sayesinde organik ve inorganik canlı renklerde solmaya karşı yüksek düzeyde direnç gösteren Alligator Neon Silk, yeni geliştirilen silikon katkılı saf akrilik yapısı sayesinde ise yüksek UV direnci sağlıyor, üstün yapışma gücüyle uygulandığı yüzeylere çok iyi tutunuyor. Ayrıca CO2 bariyeri...