23 / 04 / 2024

almanya Fraport

almanya Fraport

3. Havalimanı projesi Almanya'nın en büyük işletmecisi Fraport'un CEO'su Stefan Schulte'nin ilgisini çekti...

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıkıyor!

İhaleyle satılacak Kordon'daki tarihi yapı için asgari teklif bedeli 3,2 milyon avro olacak Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için satış kararı alındı.

ERSA Mobilya’nın Wall dolabı Almanya’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya’nın çalışma alanları,ofisler, kamu kurumları ve yurtlarda kullanılan metal dolapları yeniden yorumlayarak ürettiği, tasarımcı Aykut Erol imzalı “Wall” dolabı Almanya’dan ödülle döndü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi yükseldi!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", ekimde 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi arttı!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", Ekim'de 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Almanya Ransbach-Baumbach Camisi açıldı!

Almanya'da Mainz bölgesinde faaliyet göstermekte olan 2012 yılının Haziran ayında temeli atılan Ransbach-Baumbach DİTİB Yeni Camisi törenle ibadete açıldı.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Almanya'da kentsel dönüşüm süreci!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ziya Güney bugünki yazısında Almanya'da kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Almanya'da 2014'te 915 bin şirket kuruldu!

Almanya'da geçen yıl 915 bin şirket kurulduğu, son üç yılda kurulan 2,5 milyon şirketin ise yüzde 17'siııin kapandığı açıklandı.

Almanya'daki 365 metrelik asma köprü açıldı!

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti.

Almanya'da başkonsolosluklar için yeni arsalar temin ediliyor!

Ahmet Davutoğlu, Almanya ziyaretinde ülkede görevli Türkiye'nin başkonsoloslarıyla bir araya geldi. Davutoğlu, yeni bina yapımı, restorasyon ve yeni arsalar temin edilerek fiziki mekanların geliştirilmesine, güzelleştirilmesine devam ettiklerini bildirdi.

almanya Fraport Haberi

almanya Fraport
Financial Times İstanbul'a yapılacak olan 3. Havalimanı projesine Almanya'nın en büyük işletmecisi Fraport'un CEO'su Stefan Schulte'nin ilgisini çektiğini yazdı. Yapılacak havalimanının kapasitesi 150 milyon yolcuya kadar...