25 / 04 / 2024

almanya kölnde türklerin yaptırdığı okul hangisi

almanya kölnde türklerin yaptırdığı okul hangisi

Eğitim kalitesi ile öğrenci ve velileri memnun bırakan sayılı okullar arasında yer alan Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okullarından birine kavuşuyor. Türk müteşebbislerin yaptırdığı okulun yüzde 80’i tamamlanmış durumda...

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde geldi! Almanya bir sektörde daha Türk işçi alacak! İşte o tarih!

Avrupa'daki havaalanlarında yaşanan kaos sonrası Almanya'nın gözü Türkiye'deki kalifiye işçilere çevrildi. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Alman hükümeti, Türklerin gelmesi için teşvik edici yeni uygulamaları tartışırken, Almanya yeni bir meslek dalı için de düğmeye bastı. İşte detay

Türklerin Karadağ’dan aldığı konut sayısı 1500'ü aştı!

Era Gayrimenkul'ün yaptığı araştırmaya göre, Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı ivme kazanırken Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları da bu ülkeye özel tanıtım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 24 dakika tasarruf sağlayacak!

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yapıldı!

Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Turan: "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Etüt-Proje ihalesinde 23 firma şartname aldı, 12 firma teklif verdi" şeklinde ifade etti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi bugün!

Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi bugün yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yarın!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi yarın yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM Otoyolu, E-5 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine yoğun ilgi!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 23 Aralık'ta yapılacak ihalesi için bugüne kadar 16 firma şartname satın aldı...

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir'e çağ atlatacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilere Yeni Asır aracılığıyla yaptığı ‘uzlaşın’ çağrısı olumlu karşılık buldu

İzmir Körfez Tüpgeçidi mutabakat olmazsa iptal edilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında, Körfez Tüpgeçidi projesinin hazır olduğunu, mutabakat olmadığı takdirde projeyi iptal edeceklerini bildirdi...

almanya kölnde türklerin yaptırdığı okul hangisi Haberi

almanya kölnde türklerin yaptırdığı okul hangisi


Eğitim kalitesi ile öğrenci ve velileri memnun bırakan sayılı okullar arasında yer alan Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okullarından birine kavuşuyor. Türk müteşebbislerin yaptırdığı okulun yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Sınavla öğrenci alan okulda kayıtlar başladı. Devlet tarafından tanındığı için ücretsiz eğitim veren okul, yabancı dil öğretmede de iddialı. Okulda dil öğrenenler uluslararası üniversiteler için sertifika alıyor.


Türk müteşebbislerin Köln’de kurduğu Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okul binalarından birine kavuşuyor. Okulun İdari Müdürü Genç Osman Esen, yeni bina inşaatının geldiği aşama ve yeni kayıt dönemini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Buna göre yeni bina tamamlanınca Avrupa’nın en yüksek okul standardında olacak. Gazetecilere bir üniversite kampüsünü andıran ve açık hava tiyatrosu olarak da kullanılacak avlusundan başlayarak binayı gezdiren Esen şu bilgileri verdi: "Okul 11 bin...