18 / 04 / 2024

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi sertifikaları

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi sertifikaları

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014 yılının Ocak ayında kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (AA PGM) 3'üncü mezunlarını verdi.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın katılımıyla düzenlenen “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” oturumunda, gayrimenkul sektörünün geleceği konuşuldu...

Minimall Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Minimall Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp tarafından kuruldu. 

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Gayrimenkul sektörü yükselişe geçiyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, 2020 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe daha fazla hareket ve daha fazla bir canlılık olacağını söyledi...

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi sertifikaları Haberi

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi sertifikaları

Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang LaSalle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle Ocak 2014'te kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (AA PGM) 3'üncü mezunlarını verdi. Yeni dönem mezunları için perakende sektörünün öncü isimleri biraraya geldi. 


Törende konuşan Avi Alkaş, oğlunun vefatının ardından yurtiçi ve yurtdışından sevenlerinin yaptıkları bağışların yanı sıra Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve The International CouncilofShoppingCenters (ICSC) gibi derneklerin katkısıyla birlikte Özyeğin Üniversitesi'nde bir Perakende Gayrimenkul Merkezi kurulduğunu hatırlattı. Alkaş, merkezde, perakende alanında uzmanlaşmayı ve gençleri sektöre kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti. 


Perakende ve gayrimenkul ağırlıklı yüksek lisans programı Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkam Hüsnü Özyeğin, merkezin desteğiyle üniversite bünyesinde perakende ve gayrimenkul ağırlıklı (retail & real...