29 / 03 / 2024

Alp Malik Evrenol Cenaze

Alp Malik Evrenol Cenaze

Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol hayatını kaybetti. Yüksek Mimar Mehpare Evrenol'un eşi olan Alp Malik Evrenol'un cenazesi, 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü toprağa verilecek. Evrenol'un vefatı, konut sektörünü üzüntüye boğdu

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Alp Karasar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Karasar İnşaat Anonim Şirketi Mustafa Ekşi tarafından 7 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Alp Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Alp Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye ile kuruldu.

4. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul sertifika programı başlıyor!

3 yıl önce kurulan ve perakende, gayrimenkul sektörlerinde uzman akademisyenlerin yanı sıra her iki sektörün önde gelen üst düzey yöneticileri, patronları tarafından ders verilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 4’üncü kez kapılarını açıyor.

Ahmet Vefik Alp: Mega projeler bana ait, ismim bile anılmıyor!

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Marmaray veAvrasya Tüneli ile 1999 yılında ‘Altın Üçgen’ ismi ile tanıttığı ‘3 katlı tüp geçit’ projelerinin kendisine ait olduğunu söyledi.

Malik değişiminde aidat-avans borçları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Malik değişiminde aidat-avans borçları" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Ahmet Vefik Alp: Avrasya Tüp Tüneli açılıyor!

Prof. Dr Ahmet Vefik Alp tarafından 90'lı yıllarda çizilen Avrasya Tüp Tüneli projesi 20 Aralık 2016 tarihinde hizmete açılacak.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Alp Keler: Yatırımcılara gayrimenkul fonu sunuyoruz!

Türkiye'de bazı temel varlık sınıflarının sermaye piyasasına kazandırılması konusunda daha fazla yol katedilmesi gerektiği açık. Gayrimenkul de bunlardan biri, diyen Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler, ülkemiz insanının temel yatırım araçlarından biri olan bu varlık sınıfının birçok farklı sebepl

9 maddede site yönetimine malik müdahalesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimine malik müdahalesi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Alp Gürkan'ın Tarabya'daki arazisinin satışı için başvuru yapıldı!

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerine el koymuştu. Sarıyer Tarabya'daki 2 bin 240 metrekarelik arazinin satışı için İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarının Koruma Bölge Kurulu'na başvuruldu.

7 maddede kat malik ve kat irtifak sahipliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 7 maddede kat malik ve kat irtifak sahipliği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Alp Malik Evrenol Cenaze Haberi

Alp Malik Evrenol Cenaze
Yüksek Mimar Mehpare Evrenol'un eşi Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol vefat etti. Evrenol'un cenazesi, 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğlen namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek. 

Evrenol'un vefatı üzerine bir ilan yayınlayan Sinpaş Grubu, "Çok uzun yıllardır mesaimizi paylaştığımız değerli meslek insanı, Yüksek Mimar Mehpare Evrenol Hanımefendi'nin muhterem eşi Yüksek Mimar Mühendis Alp Malik Evrenol Beyefendi'nin vefatını teessürle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına Cenab-ı Hakk'tan sabr-ı cemil niyaz ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Tic. A.Ş, KAT Turizm Gayrimenkul Yatırımları ve İşletme Ticaret A.Ş. ve SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yayınlanan başsağlığı ilanlarında da şu cümlelere yer verildi:

"Değerli mesai arkadaşımız Yüksek Mimar Mehpare Evrenol Hanımefendi'nin muhterem eşi Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol Beyefendi'nin...