19 / 04 / 2024

Alp Zemin inşaat adres

Alp Zemin inşaat adres

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

Alp Zemin inşaat adres Haberi

Alp Zemin inşaat adres

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her nevi açık ve kapalı (çelik konstrüksiyon, betonarme, branda vb.) spor tesislerinin ve oyun alanlarının (stadyum, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, golf sahası, tenis kortu, buz pisti, çocuk parkı vb.) kurulumunun ve inşaatının yapılması. Spor tesislerinin zeminlerinin (futbol sahası, halı saha, basketbol sahası ve diğer spor tesislerine mahsus çim zemin, halı zemin, epoksi zemin, ahşap zemin, buz pisti ve benzeri zeminler vb.) yapılması. Spor tesislerinin elektrik tesisatlarının ve sistemlerinin (aydınlatma, ısıtma, soğutma, skor tabelası vb.) yapılması. Bu tesislerin işletilmesi, kiralanması ve kiraya verilmesi. Spor tesislerinin...