25 / 04 / 2024

Alsancak Stadyumu

Alsancak Stadyumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alsancak Stadyumu'nun hali içler acısı!

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek bir somut adım atılmazken, tesisin içler acısı hali görenleri üzüyor.

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ayhan Emekli: Alsancak Stadı bu raporla yıkılamaz!

Ayhan Emekli, Stadın kapatılma kararına gerekçe olarak gösterilen, "Alsancak Stadyumu Tesisi'nin Bina Depremsellik Performans Analizi ve Karar Raporu Hazırlanması İşi" isimli statik raporun tesisin yıkılmasına dayanak olamayacağını öne sürdü...

Alsancak Stadı'nın yenilenmesi önemli ama yeterli değil!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Alsancak Stadyumu'nun stad olarak kalması ve yenilenmesi açıklamalarını sevindirici bulduğunu söyledi.

Alsancak Stadyumu'nun hali içler acısı!

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle 4 ay önce kapatılan Alsancak Stadı’yla ilgili olarak bugüne dek bir somut adım atılmazken, tesisin içler acısı hali görenleri üzüyor.

Kocaeli Stadyumu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Alikahya Mahallesi'nde 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun temel atma törenine katıldı.

Mehmet Ergün Turan, Malatya Arena Stadyumu'nu yerinde inceledi!

Malatya’daki incelemeleri kapsamında TOKİ'ye devredilen “Malatya İnönü Stadyumu”nu gezen Mehmet Ergün Turan ayrıca TOKİ tarafından inşa edilen “Malatya Arena Stadyumu”nu da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Van'da şehir stadyumu için start verildi!

Van'da meydana gelen depremlerde ağır hasar gören Atatürk Şehir Stadyumu yerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve yerleşkesi yanında yer alan Bardakçı mahallesinde yeni bir stadyumun yapılacağı belirtildi.

Alsancak Stadı'nda amatör klüplerin salonları da kapatıldı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, AA muhabirine, stat tribünlerinin altında bulunan salonların, bazı amatör kulüpler tarafından kullanıldığını hatırlattı.Alsancak Stadı'nda amatör klüplerin salonları da kapatıldı.

Konya'nın yeni stadyumu maça hazır!

Konya' nın yeni stadyumu maça hazır. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’ nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor...

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Konya Büyükşehir Stadyumu tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 42 bin kişilik yeni Konya Büyükşehir Stadyumu ve çevresinde 13 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak ilk maç için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Alsancak Stadyumu Haberi

Alsancak Stadyumu

Nükhet Hotar, "İzmir'de stat yapılmasına sözde değil özde destek oluyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda en kısa zamanda yeniden kapılarını açacak" dedi.


Nükhet Hotar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'ın ziyareti sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıl yapılan etütlerle depreme dayanaksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmalarının başladığını anımsatarak, stadın en kısa zamanda sporseverlerin hizmetine açılacağını belirtti. 


İzmir'de yıllardır sorun olan stat problemine bir türlü çözüm üretilemediğine işaret eden Hotar, Karşıyaka ve Göztepe kulüplerinin de stat taleplerini karşılanıncaya kadar takip edeceklerini belirtti.


Hotar, "Konuyla AK Parti hükumetlerinin yapmış olduğu girişimlere yerel yönetimler ve diğer partilerin milletvekilleri hep karşı çıktı. Karşı çıktıkları kadar destek olsalardı kenti stat konusu ile bu kadar germeyecekler, taraftarların da yüzleri...