29 / 03 / 2024

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nasur Alhamdan tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Structural Engineering Company İnşaat Turizm Gayrimenkul İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Structural Engineering Company İnşaat Turizm Gayrimenkul İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Basem  Razook tarafından kuruldu.

Joud Alsham İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joud Alsham İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Hasso tarafından kuruldu.

Taj Alsham İnşaat Mimari Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Alsham İnşaat Mimari Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alsmamee ve Etab Batra ortaklığında kuruldu. 

Company Abo Feras Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Abo Feras Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nezir Atay tarafından Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mayor Company Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayor Company Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  100 bin TL sermaye ile bugün Alı Alahmad Alkadro tarafından kuruldu.

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu Haberi

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Nasur Alhamdan tarafından  100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Alsham Company Turizm Otomotiv Gıda İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu;v1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Her...