25 / 04 / 2024

altın düşüyor mu

altın düşüyor mu

Bu hafta içinde hızla yükselen altın fiyatları haftanın son işlem günü olan cuma günü düşmeye başladı. Ons fiyatı dün 1713 dolardan işlem görürken bugün kötü haber geldi, ons altın 1695 dolar oldu. Elinde altın olanlar acil bakın, işte 8 Ekim 2022 son dakika güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu! Elinde 1 gram bile altını olan yas tutuyor! Bu rakamlar ortalığı karıştıracak

Altının ons fiyatı bugün üst üste altıncı işlem gününde de  düşüş trendine devam ediyor. Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu. Elinde 1 gram bile altını olan yas tutuyor. Bu rakamlar ortalığı karıştıracak. İşte altında son dakika...

Altın için şok tahmin! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları neredeyse tüm varlık sınıflarından daha zayıf bir performans gösteriyor. Uzmanlar altınla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu...

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?

Pandemi sürecinde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları altüst oldu. Yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altın için 2021 yılında rüzgar tersten esiyor. Peki altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Altın almalı mı satmalı mı?

Konut fiyatları düşüyor, yalancı bahar bitti!

Konut satışları ve üretiminde düşüş yaşanırken, fiyatlarda da düşüş beklentisi artıyor.  Ev sahipleri fiyatları indirmeme konusunda dirençli davransa da piyasadaki eğilim düşüş yönünde. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? Herkesin merak ettiği o soruya çarpıcı bir yanıt geldi.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Konut fiyatları düşüyor mu? Yükseliyor mu?

Konut Fiyat Endeksi Kasım 2023'te aylık bazda yüzde 1,9 ve yıllık bazda ise yüzde 82,8 artış kaydetti. Peki konut fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? İşte ayrıntılar...

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altında rüzgar tersine döndü! Gram altın, çeyrek altın, Ata altın düşüyor! 17 Ekim Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 17 Ekim Salı gününe aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz haftaya kıyasla tam tersi seyreden altın fiyatları bugün de deüşüşe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın yarım altın kaç lira? 17 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Kredi kartı olanlar hemen baksın! Bu haberi okumadan kartınızı kullanmayın! Limitler düşüyor mu? Uzman isim açıkladı!

Devletin tüketim talebini kısıtlamak için kredi kartlarında kullanımı azaltmak için limitlerin düşürülüp düşürülmeyeceği merak konusu olmaya başladı. Limitler düşüyor mu? Uzman isim az önce açıkladı...

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

altın düşüyor mu Haberi

altın düşüyor mu

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları 8 Ekim 2022 sabahına düşüşle başladı. Bu hafta içinde hıza yükselen altın, gündemde yerini alırken bugün resmen altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü.  

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması, altın fiyatlarının yönünü etkiledi. Veriler açıklandıkktan sonra altın için kötü haber geldi. Ons altın bugün tekrar 1700 doların altına geriledi ve 1695 dolardan işlem görüyor.

Altın yatırımcıları altın fiyatları son durumu merak ederken; '' altın fiyatları bugün ne kadar, altın düştü mü? altın fiyatları kaç lira? '' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları 8 Ekim 2022…
 

GRAM...